English
version


 
Neka ovo bude vaša početna stranica.
Stavite ovu stranicu u Favorites.
NA JEDNOM MJESTU SVE O PRINTU I AMBALAŽI
Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. lipnja.

U paviljonu 5 izlaže 43 izlagača iz 13 zemalja.

Zemlje sudionice: Hrvatska, Indija, Italija, Japan, Kina, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Rumunjska, SAD, Slovenija, Srbija, Turska. 

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalni je događaj  suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje potvrdili su vodeći svjetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, GEA-DATA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Potvrda sudjelovanja svih značajnih svjetskih i domaćih proizvođača opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja pokazatelj su da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.

Sajam je mjesto na kojem mogu dobiti sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, ostvariti izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovna i široka publika dobit će na licu mjesta uvid u put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Ovi sajmovi afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno-promotivni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Mjesto su prezentacije renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, obogaćeni stručnim skupovima s najaktualnijim temama iz branše.

Kontinuirana edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba te Hrvatskom gospodarskom komorom. Grafički fakultet održat će predavanja na sljedeće teme:

Offsetni tisak
Digitalni tisak
3D tisak
Interaktivna multimedijska rješenja

Iz događanja izdvajamo:

Mario Barišić: Najnoviji trendovi automatizacije plošnog tiska iz arka na primjeru stroja Manroland Evolution
Tomislav Ivičinec: Tex-Flex tehnologija
DIPA CAR WRAP SHOW – oslikavanje vozila vrhunskim 3M folijama

Sajmovi i danas, bez obzira na brzi razvoj marketinških medija i drugih modernih oblika poslovnog komuniciranja, postaju sve značajniji za cjelovitu poslovnu komunikaciju. Osobni kontakt "licem u lice" je i dalje nezamjenjiv jer omogućava da se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti te dobiti i povratna informacija o proizvodu ili usluzi.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Više informacija možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr

Dobrodošli na Intergrafiku i Modernpak od 5.do 7. lipnja na Zagrebačkom velesajmu!


Verzija za ispis Povratak na prethodnu stranicu