English
version


 
Neka ovo bude vaša početna stranica.
Stavite ovu stranicu u Favorites.
Hrvatska udruga poslodavaca - Grafičari 30. udruga

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca osnovana je Udruga grafičara i nakladnika koja će na jednom mjestu okupiti ključne tvrtke iz grafičke i nakladničke djelatnosti u Hrvatskoj.
Osnivačka skupština održana je 17. srpnja 2014. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca na kojoj su održane temeljne točke vezane uz osnivanje 30. granske udruge.
Udruga je osnovana s ciljem kvalitetnijeg organiziranja na tržištu, zaštite prava i interesa tvrtki iz područja nakladničkog i tiskarskog poslovanja, ali i jače artikuliranje interesa i problema djelatnosti pred relevantnim institucijama u Hrvatskoj i na razini EU.
Tijekom sjednice usvojen je Statut Udruge te izabrano upravljačko tijelo u sastavu: Franjo Beser (Grafičar – Ludbreg) kao predsjednik, Sanja Pušec-Mukavec (Radin print), dopredsjednica, Gordan Miler (Grafički zavod Hrvatske), dopredsjednik te članovi Izvršnog odbora Miljenko Krznar (HONING) i Danijel Kerš (Kerschoffset).
Kroz zajednički rad članova Udruge grafičara i nakladnika želi se aktivno sudjelovati u svim procesima kreiranja gospodarskih i sektorskih politika koje utječu na razvoj ovog tržišta i to kroz HUP koji promiče interese hrvatskih poslodavaca i poduzetnika.

Svi bježe od fotelje šefa HUP-a

Tko će zamijeniti Mudrinića na mjestu predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) i sljedeće dvije godine braniti interese ove poslodavačke udruge? O tome se odlučuje tijekom rujna.
Iz poslodavačkih redova doznajemo kako su ovi predsjednički izbori u 21-godišnjoj povijesti HUP-a posebni po tome što se zapravo svi sustežu od preuzimanja te dužnosti. Dodatni angažman nitko ne želi jer to zahtijeva ne samo vrijeme, nego i dobro poznavanje sustava.

Verzija za ispis Povratak na prethodnu stranicu